Werken bij de Henk Pen Groep
Vacature caravan- en campermonteur

Vanwege de aanhoudende groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een caravan- en campermonteur. Fulltime 38 uur per week op basis van een tijdelijke aanstelling met intentie naar een vaste aanstelling.

Je zult ons werkplaatsteam gaan verstreken dat bestaat uit 5 caravan- en campermonteurs, een werkplaatsplanner, een receptionist en de hoofd werkplaats. Wij bieden jou een leuke uitdagende job aan, die geen dag hetzelfde is. Wij richten ons op de persoonlijke ontwikkeling van de medewerker zodat je je bij ons verder kunt ontwikkelen door het volgen van interne en externe opleidingen en cursussen.

Werkzaamheden
Als caravan en campermonteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van; onderhoudsbeurten aan caravans en campers (opbouw), het in- en opbouwen van diverse accessoires en het afleveringsklaar maken van caravans en campers.

Eisen
LBO/MBO werk- en denkniveau
ervaring als caravanmonteur of automonteur is een pré
zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken

Geïnteresseerd?
Ben je een enthousiaste teamplayer die zichzelf graag ontwikkeld? Schrijf dan een sollicitatiebrief voorzien van CV naar Henk Pen Groep t.a.v. Martijn ten Heggeler Westsingel 2 7481 WK Haaksbergen of mail naar martijn@henkpen.nl.

Voor meer informatie of vragen over deze vacature kun je van maandag t/m vrijdag contact opnemen met Martijn ten Heggeler op telefoonnummer; 053-5722083.

Bezoekadres:
Westsingel 2
7481 WK
Haaksbergen

053 5722083
info@henkpen.nl
Contact